Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

VIDELI STE JU? Polícia pátra po nezvestnej Jane Baranovej z Popradu

Na snímke nezvestná Jana Baranová. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Žena je vysoká 160 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má rovné vlasy čiernej farby do polovice chrbta a hnedé oči.

Poprad 30. septembra (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 30-ročnej Jane Baranovej z Popradu, aktuálne bývajúcej vo Vikartovciach. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Žena je nezvestná od soboty 25. septembra, keď odišla z obce Vikartovce v čase okolo 21.00 h na neznáme miesto a doposiaľ nepodala o sebe žiadne informácie. Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová.

Nezvestná Jana je vysoká 160 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má rovné vlasy čiernej farby do polovice chrbta a hnedé oči. Naposledy mala oblečené modré rifle, čiernu koženú bundu a biele tenisky.

"Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3372, respektíve na linku 158," doplnila Ligdayová s tým, že informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.