Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

VIDEO: NAHÁŇAČKA AKO Z FILMU: Vodič bol dokonca pod vplyvom drog

Snímka z policajnej naháňačky. Vodič unikal policajtom pod vplyvom drog, a to miestami rýchlosťou až 240 km/h. Foto: Facebook Polícia SR - Banskobystrický kraj

Policajnej hliadke sa ho po naháňačke podarilo zastaviť až v obci Hajnáčka v okrese Rimavská Sobota.

Lučenec 7. júna (TASR) – Na juhu stredného Slovenska došlo v pondelok (6. 6.) počas dopravnej akcie v okrese Lučenec k policajnej naháňačke. Policajtom pri nej unikal 33-ročný muž pod vplyvom drog a to miestami rýchlosťou až 240 kilometrov za hodinu (km/h). Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Policajná hliadka sa 33-ročného muža z okresu Lučenec pokúsila zastaviť pre prekročenie povolenej rýchlosti už v obci Kalinovo v okrese Poltár. Vodič však na výzvy polície nereagoval a začal unikať. Policajnej hliadke sa ho po naháňačke podarilo zastaviť až v obci Hajnáčka v okrese Rimavská Sobota.



"Na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu či iných látok v organizme vodiča bol u neho nariadený odber krvi a iného biologického materiálu. Predbežné výsledky toxikologického vyšetrenia potvrdili prítomnosť omamných a psychotropných látok, amfetamínu a metamfetamínu," priblížila polícia s tým, že vodiča hliadka na mieste obmedzila na osobnej slobode.