Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Vo Fakultnej nemocnici Trenčín začali s očkovaním vakcínou od Novavaxu

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Vakcinačné centrum je v areáli FN Trenčín vedľa neurologického a psychiatrického pavilónu na začiatku hlavného parkoviska.

Trenčín 17. marca (TASR) – Vo Fakultnej nemocnici (FN) Trenčín začali vo štvrtok podávať záujemcom o očkovanie vakcínu Nuvaxovid od spoločnosti Novavax. Informovala o tom nemocnica na svojej webovej stránke.

Vakcinačné centrum je v areáli FN Trenčín vedľa neurologického a psychiatrického pavilónu na začiatku hlavného parkoviska.

„Ide o dvojfázovú vakcínu, ktorá je určená osobám nad 18 rokov. Záujemcovia sa môžu registrovať elektronicky na webovej adrese Národného centra zdravotníckych informácií (NCZI), ale záujemcov zaočkujú aj bez registrácie v čase od 7.30 do 11.30 h a od 12.00 do 14.30 h,“ informuje FN Trenčín s tým, že presný rozpis očkovania v nemocnici od budúceho týždňa zverejnia čoskoro.

Podľa hovorkyne mesta Trenčín Eriky Ságovej, v Trenčíne v Poliklinike MDclinic na sídlisku Juh očkujú vakcínami od spoločností Pfizer/BioNTech (vždy v pondelok) a Moderna (v piatok) od 12.00 do 15.00 h.