Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Vo Vranove nad Topľou opravujú miestne komunikácie za 310.000 eur

Ilustračná snímka. Foto: TASR/František Iván

V tomto roku má byť zrealizovaných 18 opráv.

Vranov nad Topľou 21. novembra (TASR) – Vo Vranove nad Topľou opravujú miestne komunikácie, prevažne ide o chodníky či parkovacie plochy. V tomto roku má byť zrealizovaných 18 opráv. Informoval o tom primátor mesta Ján Ragan s tým, že ide o investíciu vo výške približne 310.000 eur. Práce majú byť hotové do konca tohto mesiaca.

S celkovou opravou začali v úvode septembra. Podľa radnice bol samotný návrh opráv týchto komunikácií a spevnených plôch zostavovaný na základe požiadaviek zo zasadnutí výborov jednotlivých mestských častí, požiadaviek občanov mesta a na základe obhliadky pracovníkmi mestského úradu. „Dá sa povedať, že v každej časti mesta urobíme aspoň časť,“ povedal primátor. Ide napríklad aj o obnovu chodníka na Ulici Janka Kráľa, cestnej a pešej komunikácie na Jarnej ulici, plochy na Slanskej ulici, na Okulke a ďalšie.

Nedalo sa urobiť všetko, pretože sme boli limitovaní finančnými prostriedkami,“ povedal s tým, že peniaze na to plánujú vyčleniť aj v rozpočte na rok 2022. „Vyberieme ďalšie úseky a v budúcom roku budeme určite pokračovať v oprave miestnych komunikácií,“ dodal.