Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Vo Zvolene otvárajú plaváreň, ľudia sa však musia vopred registrovať

Ilustračná snímka Foto: TASR/Michal Svítok

Záujemcovia môžu prísť plávať denne medzi 13.00 a 20.00 h.

Zvolen 30. apríla (TASR) – Mesto Zvolen otvára svoju plaváreň, počet návštevníkov v jednom čase však bude obmedzený. Samospráva o tom informuje na svojej oficiálnej webstránke s tým, že verejnosti ju sprístupnia v sobotu 1. mája.

Záujemcovia môžu prísť plávať denne medzi 13.00 a 20.00 h. Pre nutnosť rešpektovať obmedzenie počtu návštevníkov, v jednom momente najviac šesť ľudí, spúšťa mesto rezervačný systém. Dostupný je po rozkliknutí na odkaze www.rezervujsi.sk/plavarenzvolen. Konkrétny termín a hodinu je možné rezervovať si aj telefonicky na čísle +421 905 862 839, a to denne medzi 12.00 a 16.00 h.

Plavci budú povinní dodržiavať epidemiologické opatrenia. Pri vstupe sa musia preukázať negatívnym výsledkom testu na nový koronavírus nie starším ako sedem dní a použiť dezinfekciu na ruky. Od vstupu až do šatní sa budú musieť ľudia pohybovať s nasadeným respirátorom na tvári. Rovnako aj pri odchode zo šatne a opúšťaní priestorov budovy plavárne je nutné mať nasadený respirátor. Mesto žiada záujemcov, aby si termín rezervovali iba v prípade, že ho chcú skutočne využiť. „Umožnia tým prístup na plaváreň aj ďalším ľuďom,“ uzavrela samospráva.