Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Regióny

UTEKAL PRED POLÍCIOU A HAVAROVAL: Vodič mal zákaz šoférovať

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Vozidlo Hyundai Getz spozorovali policajti na Bratislavskej ceste v Komárne. Vedeli, že jeho vodič má uložený zákaz činnosť viesť motorové vozidlá, preto ho chceli zastaviť a skontrolovať.

Komárno 27. júna (TASR) - Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Komárne zadržali 38-ročného vodiča, ktorý má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. Muž pri pokuse utiecť policajtom havaroval. V aute mu policajti našli drogy, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Vozidlo Hyundai Getz spozorovali policajti na Bratislavskej ceste v Komárne. Vedeli, že jeho vodič má uložený zákaz činnosť viesť motorové vozidlá, preto ho chceli zastaviť a skontrolovať. Vodič sa pokúsil uniknúť, nezvládol však riadenie a na Czuczorovej ulici narazil do zaparkovaného auta. Následne vyskočil z auta a dal sa na útek, ale policajti ho dobehli a spacifikovali.

Pri kontrole si policajti všimli v priehradke pod volantom priesvitné vákuové vrecko s neznámou sušenou rastlinou a alobalovú skladačku s neznámou bielou kryštalickou látkou. Vodič uviedol, že je to marihuana a pervitín.

Vodič bol podrobený dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom a bol obmedzený na osobnej slobode z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov.