Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Vodič v Žabokrekoch nad Nitrou prekročil rýchlosť o 75 kilometrov

Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Vodičovi Volkswagenu z Partizánskeho v obci, kde je maximálna povolená rýchlosť jazdy 50 kilometrov za hodinu, policajti radarom namerali rýchlosť 125 kilometrov za hodinu.

Žabokreky nad Nitrou 8. septembra (TASR) – Dopravní policajti z Partizánskeho namerali v uplynulých dňoch na ceste I/64 v Žabokrekoch nad Nitrou (okres Partizánske) vodiča Volkswagenu, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o desiatky kilometrov za hodinu. Za rýchlu jazdu dostal pokutu vo výške niekoľkých stoviek eur, informovala o tom v utorok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

„Vodičovi Volkswagenu z Partizánskeho v obci, kde je maximálna povolená rýchlosť jazdy 50 kilometrov za hodinu, policajti radarom namerali rýchlosť 125 kilometrov za hodinu. Vodič tak prekročil maximálnu povolenú rýchlosť v obci o 75 kilometrov za hodinu," uviedli policajti.

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje motoristov, že v kontrolách rýchlosti jazdy bude pokračovať aj naďalej na celom území kraja. Taktiež bude denne využívať tzv. objektívnu zodpovednosť.