Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Regióny

VODIČI, POZOR: V Bratislave sa na viacerých miestach tvoria zápchy

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Na kruhovom objazde vo Vrakuni v smere do centra hlásia zdržanie 20 minút, z Mosta pri Bratislave až 40 minút.

Bratislava 22. septembra (TASR) - Vodiči sa v stredu ráno zdržia v Bratislave na viacerých miestach. Až do 30 minút sa môžu zdržať na na Ulici Svornosti v smere do centra. Na Račianskej v smere do centra sa vodiči aktuálne zdržia 20 minút. Informuje o tom Stella centrum a Zelená vlna RTVS.

Na kruhovom objazde vo Vrakuni v smere do centra hlásia zdržanie 20 minút, z Mosta pri Bratislave až 40 minút. Zápchy sa tvoria aj na Gagarinovej ulici.

Nehody spomaľujú dopravu na uliciach Košická v smere na Prístavnú, na Slovnaftskej, pred Malým Dunajom, v smere do centra, na Bajkalskej za Trenčianskou v smere k Prievozskej a tiež na Dolnozemskej na úrovni Ekonomickej Univerzity v smere na Prístavný most. Tvoria sa tam kolóny.

Polícia v súvislosti s počasím na sociálnej sieti upozorňuje na klzkú vozovku, na ktorej hrozí nebezpečenstvo šmyku. K ostražitosti vyzýva aj chodcov. "Chodcov žiadame, aby na vozovku vstupovali až potom, keď sa presvedčia, že svojím pohybom na vozovke neohrozia seba ani iných účastníkov cestnej premávky," uviedla polícia na sociálnej sieti s tým, že vzhľadom na zníženú viditeľnosť je pre zvýšenie osobnej bezpečnosti vhodné používať reflexné prvky.

Bratislavská MHD viazne aj 35 minút



Viacero autobusových a trolejbusových liniek v meste Bratislava aktuálne hlási zdržanie. Dôvodom je nepriaznivá dopravná situácia. Pre TASR to uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec s tým, že niektoré spoje viaznu aj 35 minút.

"Najhoršia situácia je vo východnej časti mesta, kde MHD viazne v kolónach do 35 minút. V ostatných častiach mesta registruje DPB meškania liniek od 15 do 20 minút," priblížil.