Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Vodička vrazila do zaparkovaného auta, nafúkala 3,25 promile alkoholu

Snímka z miesta nehody. Foto: FB: Polícia SR - Banskobystrický kraj

V noci zo soboty na nedeľu (18. 12.) do cely putovala mladá vodička osobného auta, ktorá na parkovisku v Dobrej Nive po polnoci nabúrala do zaparkovaného auta.

Zvolen 20. decembra (TASR) – V policajných celách skončili dvaja vodiči, ktorých v týchto dňoch zvolenskí dopravní policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Mužovi vo veku 44 rokov zo Senohradu v okrese Krupina namerali 1,88 promile alkoholu a 31-ročnej vodičke z Dobrej Nivy v okrese Zvolen až 3,25 promile alkoholu.

Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, muža, ktorý na osobnom aute jazdil od Senohradu smerom na Veľký Krtíš zastavila v sobotu (17. 12.) krátko po 16.00 h policajná hliadka. "Pri kontrole bol vyzvaný na vykonanie dychovej skúšky, pri ktorej nafúkal 1,88 promile alkoholu," uviedla polícia.

V noci zo soboty na nedeľu (18. 12.) do cely putovala aj mladá vodička osobného auta, ktorá na parkovisku v Dobrej Nive po polnoci nabúrala do zaparkovaného auta. "Pri dokumentovaní udalosti bola podrobená dychovej skúške, pri ktorej nafúkala 3,06 a pri opakovanej dokonca 3,25 promile alkoholu," dodala polícia.