Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Vodičovi, ktorý spôsobil hromadnú nehodu, namerala polícia 1,6 promile

Škoda ktorá bola pri nehode spôsobená bola vyčíslená na cca. 30.000 ,- Eur. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Škodu vyčíslili na približne 30.000 eur. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Bratislava 13. januára (TASR) - Policajti dokumentujú vážnu dopravnú nehodu, ku ktorej došlo vo štvrtok krátko pred 19.30 h za Mostom SNP v smere do centra Bratislavy. Vodič vozidla BMW dostal šmyk, čo následne spôsobilo zrážku celkovo štyroch áut. Zranenia utrpeli štyri osoby. Policajti vodičovi vykonali dychovú skúšku s výsledkom 1,6 promile. Zelená vlna RTVS informuje, že úsek je v oboch smeroch ťažko prejazdný a premávku riadia policajti.

"Podľa doterajších informácií pri prechádzaní vozidla BMW nadjazdom na Zámockej ulici v smere na Staromestskú ulicu neprispôsobil vodič svoju jazdu stavu a povahe vozovky, ako ani svojim schopnostiam a vozidlo dostalo šmyk. Následne narazilo do vozidla Škoda City Go, od ktorého sa odrazilo do vozidla Toyota CHR, ktoré išlo v protismernej časti vozovky. Do vozidla Toyota následne zozadu narazilo vozidlo Volkswagen Golf," uviedli bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Vodiča vozidla BMW na mieste podrobili dychovej skúške. "Nameraná mu bola hodnota 0,77 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,6 promile. Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný za účelom vykonania ďalších úkonov na policajné oddelenie," dodali policajti.

Škodu vyčíslili na približne 30.000 eur. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody polícia vyšetruje.