Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Vojenská nemocnica v Ružomberku zatvára svoje vakcinačné centrum

Na archívnej snímke z 2. októbra 2020 vstup do covidového pavilónu ÚVN v Ružomberku. Foto: EASYFOTO TASR - Miroslava Mlynárová

Vojenská nemocnica zároveň zatvára aj vakcinačné centrum v Poliklinike Ministerstva obrany SR Trenčín. Posledný možný termín očkovania bez registrácie v Trenčíne je štvrtok.

Ružomberok 15. marca (TASR) - Ústredná vojenská nemocnica (ÚVN) v Ružomberku od štvrtka (17. 3.) zatvára vakcinačné centrum na Považskej ulici v Ružomberku. Dôvodom je znižujúci sa záujem o vakcínu proti novému koronavírusu. Nemocnica o tom informuje na sociálnej sieti.

"Posledný možný termín očkovania bez registrácie je pre záujemcov v stredu (16. 3.) v čase od 7.30 do 14.30 h. V prípade záujmu o očkovanie po tomto dátume budú mať obyvatelia Ružomberka a okolia možnosť využiť očkovacie centrá v Liptovskom Mikuláši, Martine a Dolnom Kubíne," uvádza nemocnica.

Vakcinačné centrum ÚVN spustili do prevádzky v januári 2021. Za viac ako rok fungovania v ňom podali 67.863 dávok vakcíny proti ochoreniu COVID-19.

Vojenská nemocnica zároveň zatvára aj vakcinačné centrum v Poliklinike Ministerstva obrany SR Trenčín. Posledný možný termín očkovania bez registrácie v Trenčíne je štvrtok. V prevádzke zostane len vakcinačné centrum v Letecko-lekárskom centre s poliklinikou Ministerstva obrany SR Sliač. Očkovanie bez registrácie je tam možné absolvovať každý piatok.