Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Regióny

Policajti pátrajú po 16-ročnej Barbore Holčiakovej z Vrútok

Žilinskí policajti pátrajú po 16-ročnej Barbore Holčiakovej z Vrútok, ktorá odišla z miesta trvalého bydliska v nedeľu 10. júla 2016 a odvtedy nepodala príbuzným o sebe žiadnu správu. Na snímke hľadaná Barbora Holčiaková. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Dievčina má pri sebe vlakovú preukážku a nie je vylúčené, že môže cestovať po celej Slovenskej republike.

Vrútky 18. júla (TASR) – Žilinskí policajti pátrajú po 16-ročnej Barbore Holčiakovej z Vrútok, ktorá odišla z miesta trvalého bydliska v nedeľu 10. júla 2016 a odvtedy nepodala príbuzným o sebe žiadnu správu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

Doplnila, že dievčina má pri sebe vlakovú preukážku a nie je vylúčené, že môže cestovať po celej Slovenskej republike. "Nezvestná Barbora Holčiaková je asi 167 centimetrov vysoká, plnoštíhlej postavy. Má modré oči, hnedé rovné vlasy. Oblečené mala legíny, zelenú šiltovku a tričko," uviedla krajská policajná hovorkyňa.

"Akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar PZ alebo na bezplatnú telefónnu linku 158," dodala Balogová.