Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Regióny

Východoslovenská energetika otvorila ľuďom z Vranova v meste pobočku

Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Zákazníci VSE tak už nebudú musieť cestovať do Humenného, kde bolo doteraz najbližšie kontaktné miesto.

Vranov nad Topľou 10. januára (TASR) – Obyvatelia mesta a okresu Vranov nad Topľou už pre riešenie svojich vzťahov s Východoslovenskou energetikou (VSE) nebudú musieť cestovať do Humenného či Michaloviec. Kontaktné miesto, ktoré v pondelok na popud verejnosti otvorili v administratívno-obchodnom centre (AOC) na Námestí slobody, im bude k dispozícii každý utorok a štvrtok. Ako TASR informovala špecialistka komunikácie VSE Katarína Šulíková, vranovské klientske centrum vzniklo ako prvé podľa nového konceptu.

"Požiadavka (na zriadenie kontaktného miesta, pozn. TASR) prišla vo forme listu od prednostu Okresného úradu vo Vranove nad Topľou Alfonza Kobielskeho. Tá vznikla na základe podnetov od samotných občanov Vranova nad Topľou a okolia," povedal počas otvorenia kontaktného miesta vedúci úseku retailoví zákazníci VSE Marek Novotný s tým, že zákazníci tu budú môcť získať informácie o pripojení a prepise odberného miesta, o spotrebe elektriny a zemného plynu, možnostiach zmeny taríf, o faktúre či zálohových platbách.

Ako vysvetlil, novinkou pri vranovskom kontaktnom mieste je nielen jeho poloha v susedstve klientskeho centra okresného úradu v budove AOC, ktoré predstavuje moderné centrum rôznych pobočiek a služieb na jednom mieste, ale aj externí predajcovia, ktorí v ňom budú pracovať. VSE ich získala od externého partnera a vyškolila pre potreby svojich zákazníkov. "Ak sa táto forma spolupráce osvedčí, sme pripravení otvoriť rovnaké miesta prvého kontaktu aj v iných väčších okresných mestách," uzavrel Novotný.