Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Všetky tri zberné dvory v Trenčíne budú vo štvrtok zatvorené

Ilustarčná snímka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Zberné dvory na Soblahovskej a Zlatovskej ulici a v mestskej časti Sever budú Trenčanom k dispozícii opäť v piatok 18. novembra v bežnej prevádzke, uviedla Ságová.

Trenčín 16. novembra (TASR) – Všetky tri zberné dvory v Trenčíne budú vo štvrtok (17. 11.) z dôvodu štátneho sviatku zatvorené. O deň sa tak posúva aj vývoz nadrozmerného odpadu. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.

"Odpad sa bude vyvážať v štandardnom režime okrem nadrozmerného odpadu. Vývoz nadrozmerného odpadu, ktorý pripadá na štvrtok, sa bude robiť o deň neskôr, teda v piatok 18. novembra," doplnila hovorkyňa.

Ako dodala, nadrozmerný odpad z kolektívnej bytovej výstavby a individuálnej bytovej výstavby na sídlisku Juh I., II., Nad tehelňou vrátane priľahlých ulíc s rodinnými domami je potrebné vyložiť v predvečer dňa vývozu rozložený na čo najmenšie možné časti, na stojisko zberných nádob.

"Zberné dvory na Soblahovskej a Zlatovskej ulici a v mestskej časti Sever budú Trenčanom k dispozícii opäť v piatok 18. novembra v bežnej prevádzke," uzavrela Ságová.