Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

VYHRÁŽAL SA MANŽELKE A NAPADOL SYNA: Polícia obvinila muža

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Polícia obvinila 61-ročného muža z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia, spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania sa.

Snina 24. januára (TASR) - Starší muž sa v dome v okrese Snina vyhrážal svojej manželke zabitím a vulgárne jej nadával, v cele policajného zaistenia už čelí obvineniu. O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že muž fyzicky napadol aj vlastného syna.

Agresor tak podľa polície konal aj napriek tomu, že bol vykázaný zo spoločného obydlia a mal zákaz vstupovať do rodinného domu a jeho blízkeho okolia. "Svojím konaním porušil tento zákaz a dopustil sa závažného konania. V nedeľu (22. 1.) večer bol muž zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia," dodala hovorkyňa.

Polícia obvinila 61-ročného muža z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia, spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania sa. Ak sa mu vina pred súdom preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.