Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Polícia vyšetruje násilnú smrť muža v Tornali

Ilustračné foto. Foto: TASR/Lukáš Valentovič

Muž bol nájdený v byte na Ulici 1. mája v Tornali v Revúckom okrese bez známok života a s viacnásobným bodným poranením hrudníka.

Tornaľa 3. apríla (TASR) – Odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici vyšetruje násilnú smrť 62-ročného muža. Ako o tom informuje na svojej stránke na sociálnej sieti, muž bol nájdený v byte na Ulici 1. mája v Tornali v Revúckom okrese bez známok života a s viacnásobným bodným poranením hrudníka.

„Podľa doterajšieho objasňovania prípadu a z doposiaľ zabezpečených dôkazových materiálov je zrejmé, že si poškodený zranenia nespôsobil sám. Došlo k násilnej smrti cudzou osobou,“ uvádza KR PZ, podľa ktorého kriminalisti pracujú s viacerými verziami priebehu udalosti. „Podrobnosti však z dôvodu uskutočňovaných úkonov poskytnúť nemôžeme,“ dodáva.

Polícia v tejto veci žiada o pomoc aj širokú verejnosť, hlavne občanov Tornale, ktorí žijú v blízkosti miesta, kde k skutku došlo. „Ak si všimli niečo, čo by mohlo mať akýkoľvek súvis, aby to oznámili na telefónnom čísle 158 alebo priamo na oficiálnej stránke polície na sociálnej sieti,“ vyzýva KR PZ.