Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

MAL ODOMKNUTÉ: Zlodej z auta ukradol 700 eur

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Polícia v tomto smere opakovane apeluje na občanov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci.

Vysoké Tatry 2. mája (TASR) - Z neuzamknutého vozidla vo Vysokých Tatrách neznámy zlodej ukradol obálku, v ktorej boli stovky eur. O krádeži informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že ide o ďalší zbytočný prípad, keď poškodený svojou neopatrnosťou dal možnosť zlodejovi.

"V piatok (29. 4.) neznámy páchateľ vošiel bez prekonania prekážky do neuzamknutého nákladného motorového vozidla, ktoré bolo odstavené na parkovisku autobusovej stanice v Tatranskej Lomnici. Zo stredovej autosedačky odcudzil voľne položenú papierovú obálku, v ktorej bola finančná hotovosť vo výške viac ako 700 eur," priblížila hovorkyňa. Dodala, že poverený príslušník obvodného oddelenia Policajného zboru Vysoké Tatry v prípade vedie trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Polícia v tomto smere opakovane apeluje na občanov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci. "Takýmto ľahkovážnym správaním dávajú zlodejom šancu. Ide o jeden z prípadov, ktorému sa skutočne dalo vyhnúť už len tým, že si ľudia zamykajú svoje domovy, autá či obydlia," uzatvára Ligdayová.