Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Výstavisko v Nitre obsadili karavany, predstaví sa 45 značiek

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jakub Kotian

Na ploche 3000 štvorcových metrov ponúkajú vystavovatelia kompletné vybavenie pre kempovanie v prírode, vanlife, offroad prívesy, strešné stany, obytné nadstavby či dômyselné vstavby do dodávok.

Nitra 30. marca (TASR) – Modely od 45 renomovaných značiek karavanov predstavujú vystavovatelia na výstavisku Agrokomplex v Nitre. Karavany obsadili priestor takmer 10.000 metrov štvorcových v troch prepojených pavilónoch. Veľtrh Caravan Bike Travel 2023 ponúka o 50 percent viac výstavnej plochy i exponátov v porovnaní s premiérovým ročníkom, informovala Katarína Moravcová z národného výstaviska. Veľtrh potrvá do 2. apríla.

Pavilón F je venovaný dobrodružstvu a expedičnému cestovaniu. Na ploche 3000 štvorcových metrov ponúkajú vystavovatelia kompletné vybavenie pre kempovanie v prírode, vanlife, offroad prívesy, strešné stany, obytné nadstavby či dômyselné vstavby do dodávok. Nechýba ani cestovateľské kino, prednášky a filmy, detský kútik.

Návštevníci veľtrhu si môžu vyskúšať klasické aj elektrické bicykle, naplánovať si cyklozájazd či vybrať doplnky, funkčné oblečenie a vybavenie na cesty. Lákadlom je RC dráha, kde počas veľtrhu prebiehaju preteky RC modelov.

Travel ponúka prezentáciu slovenských krajov, kempov a tiež inšpiráciu pre návštevu turisticky zaujímavých miest Slovenska.