Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Webová stránka Beluše triumfovala v súťaži Zlatý erb v kategórii obcí

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Do 19. ročníka sa zapojilo rekordných 83 samospráv, Beluša zvíťazila v kategórii obcí pred Špačincami (okres Trnava) a Trnavá Hora (okres Žiar nad Hronom).

Beluša 11. januára (TASR) – Webová stránka obce Beluša v Púchovskom okrese sa stala víťazom súťaže o najlepšie internetové stránky Zlatý erb.sk. Belušská stránka triumfovala v súťaži pri svojej premiére v kategórii obcí. Informoval o tom prednosta obecného úradu Patrik Štrbák.

Do 19. ročníka sa zapojilo rekordných 83 samospráv, Beluša zvíťazila v kategórii obcí pred Špačincami (okres Trnava) a Trnavá Hora (okres Žiar nad Hronom). V kategórii miest triumfovala webová stránka Starej Turej pred Hlohovcom, Martinom a Trenčínom. V kategórii samosprávnych krajov zvíťazila stránka Prešovského samosprávneho kraja pred Trenčianskym a Trnavských krajom.

"Prvenstvo v súťaži nás milo potešilo, navyše, keď sme zvíťazili hneď pri našej prvej účasti v tejto súťaži. Je to pre nás signál a ocenenie od odborníkov, že redizajn webového sídla v roku 2021 s dôrazom na prehľadnosť, aktuálnosť a informačnú nasýtenosť sa vydaril. Aj čísla návštevnosti svedčia o tom, že zverejňované informácie vnímajú občania ako dôveryhodné, transparentné a spoľahlivé," uviedol Štrbák.