Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Z. Aufrichtová praje novému vedeniu v Starom Meste veľa síl

Na archívnej snímke Zuzana Aufrichtová. Foto: TASR - Michal Svítok

Ďakuje všetkým za štyri roky, ktoré s obyvateľmi Starého Mesta strávila.

Bratislava 30. októbra (TASR) - Starostka bratislavského Starého Mesta Zuzana Aufrichtová, ktorá v sobotných voľbách neobhájila svoj post, praje novému vedeniu do nasledujúceho obdobia veľa síl. Uviedla to na sociálnej sieti.

Ďakuje všetkým za štyri roky, ktoré s obyvateľmi Starého Mesta strávila. "Je to pre mňa cenná skúsenosť. Čestný výkon, žiadne kauzy, nulová tolerancia korupcie boli zásady, s ktorými sme nastúpili a štyri roky ich dôsledne napĺňali," uviedla. Podľa jej slov Starému Mestu venoval jej tím "zodpovedný výkon". Poukázala aj na to, že ho odovzdávajú do nasledujúceho obdobia napriek krízam, ktorým museli čeliť, v dobrom stave.

Vďaku vyjadrila aj tým, ktorí ju vo voľbách podporili svojím hlasom. Rovnako aj tým, ktorí jej prejavovali otvorenú podporu počas celého obdobia jej pôsobenia vo verejnej službe.

Starostom bratislavskej mestskej časti Staré Mesto sa stal Matej Vagač. Získal 50,30 percenta hlasov. Vyplýva to z neoficiálnych výsledkov zverejnených Štatistickým úradom SR.