Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Z dodávky mladistvému núkali sladkosti, prípad preveruje polícia

Ilustračná snímka. Foto: TASR/DPA

Podľa výpovede rodičov mal byť ich syn oslovený dvomi neznámymi osobami jazdiacimi na bielej dodávke, ktoré mu neúspešne ponúkali sladkosti a odvoz.

Bratislava 4. marca (TASR) - Polícia preveruje medializovaný incident z Miloslavova zo stredy (1. 3.), pri ktorom mali podvečer neznáme osoby v dodávke núkať mladistvému sladkosti a odvoz. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti. Na prípad upozornil portál noviny.sk.

"V súvislosti s udalosťou, ku ktorej malo dôjsť v stredu v podvečerných hodinách v obci Miloslavov policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Senec preverujú skutočnosti oznámené rodičmi mladistvej osoby," uviedla polícia. Podľa výpovede rodičov mal byť ich syn oslovený dvomi neznámymi osobami jazdiacimi na bielej dodávke, ktoré mu neúspešne ponúkali sladkosti a odvoz.

"K úkonom policajtov s cieľom objasnenia tejto udalosti a taktiež preventívneho pôsobenia patrí aj aktívna komunikácia s dotknutými subjektami z oblasti vzdelávania, samosprávy a informovania verejnosti," doplnili policajti.