Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Za 24 hodín zasahovali prešovskí hasiči pri troch nehodách

Ilustračné foto Foto: TASR/Polícia

Okolnosti nehôd vyšetruje polícia.

Prešov 23. júna (TASR) - Za uplynulých 24 hodín museli hasiči v Prešovskom kraji riešiť tri dopravné nehody. Prvá z nich sa stala ešte v piatok (22.6.) podvečer v katastri obce Demjata, okres Prešov.

"K dopravnej nehode došlo krátko po 16. hodine, havarovalo jedno osobné auto a zranili sa tam tri osoby, z toho dve deti," povedal pre TASR dispečer Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Palša.

Okolnosti nehody vyšetruje polícia. Následne hasiči zasahovali o 21.40 h. na ceste 1/77 medzi obcami Ruská Voľa a Obručné, okres Stará Ľubovňa. Horel tam autobus, ktorý sa vznietil počas cesty. Okrem vodiča sa v ňom nikto nenachádzal. Oheň uhasili hasiči zo stanice v Ľubotíne. Predbežná škoda bola vyčíslená na cca 26.500 eur.

Tretia dopravná nehoda sa stala dnes ráno v katastri mesta Spišské Podhradie. Palša uviedol, že pri nej havarovalo jedno osobné motorové vozidlo a zranili sa traja ľudia. "Nehoda sa stala krátko po šieste hodine, bližšie informácie zatiaľ nemám," dodal Palša.