Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Za útok motorovou pílou hrozí 30-ročnému mužovi desaťročný trest

Foto:TASR

Napadnutý mladík vyhľadal lekárske ošetrenie v nemocnici samostatne a podľa predbežného vyjadrenia lekárov sa zo zranení bude liečiť viac ako 42 dní.

Michalovce 12. apríla (TASR) – Trest odňatia slobody na štyri až desať rokov hrozí 30-ročnému Dávidovi, ktorý vo štvrtok 8. apríla zaútočil na iného mladého muža motorovou pílou. Policajný vyšetrovateľ ho obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví. O prípade TASR informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Ako uviedla, policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) boli vo štvrtok popoludní vyslaní preveriť hodnovernosť oznámenia, ktoré hovorilo o zranení osoby motorovou pílou v Michalovciach. "Po príchode na miesto príslušníci PMJ zistili, že pred jednou z obytných michalovských bytoviek po predchádzajúcej vzájomnej slovnej potýčke 30-ročný muž s naštartovanou motorovou pílou napadol 20-ročného mladíka, potom s ňou pobehoval po ulici až nakoniec vbehol do obytného bloku," priblížila s tým, že policajti útočníka v predmetnom bytovom dome našli a zaistili.

Napadnutý mladík vyhľadal lekárske ošetrenie v nemocnici samostatne a podľa predbežného vyjadrenia lekárov sa zo zranení bude liečiť viac ako 42 dní. Ako Ivanová doplnila, michalovský policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na útočníkovo väzobné stíhanie.