Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Za vyhrážanie sa smrťou dievčaťu hrozia Trenčanovi 3 roky väzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, obvinený muž začal vulgárne nadávať a vyhrážať sa zabitím dievčaťu, ktoré prechádzalo okolo neho so psom, keď sedel na terase jednej z kaviarní.

Trenčín 26. augusta (TASR) - Trenčianski policajti obvinili 54-ročného muža z okresu Trenčín z prečinu nebezpečného vyhrážania. Vyhrážal sa smrťou 14-ročnému dievčaťu i jeho otcovi.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, obvinený muž začal vulgárne nadávať a vyhrážať sa zabitím 14-ročnému dievčaťu, ktoré prechádzalo okolo neho so psom, keď sedel na terase jednej z kaviarní. Vystrašené dievča o tom povedalo svojmu otcovi, ktorý šiel von k terase a žiadal vysvetlenie, prečo nadáva bezdôvodne jeho dcére.

Obvinený muž začal vulgárne nadávať aj jemu a taktiež sa mu vyhrážal, že ho zabije. Obaja poškodení mali obavu o svoj život a zdravie, preto privolali políciu. Obvinený spáchal svoj čin aj na chránenej osobe - dieťati.

„Policajti následne 54-ročného Trenčana obmedzili na osobnej slobode. Muž na policajnom oddelení odmietol vykonať dychovú skúšku, aj keď javil známky požitia alkoholu. Za uvedený skutok mu podľa zákona hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ informuje polícia.