Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Kvôli alkoholu dostal zákaz šoférovať, zase nafúkal za volantom

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Muža zastavila hliadka v utorok (21. 2.) v blízkosti jednej z čerpacích staníc v Senci. Počas kontroly policajti zistili, že šoféroval auto aj napriek uloženému zákazu viesť motorové vozidlá.

Bratislava 22. februára (TASR) - Polícia začala voči 52-ročnému mužovi trestné stíhanie v súvislosti s marením výkonu úradného rozhodnutia a trestným činom ohrozenia pod vplyvom. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Muža zastavila hliadka v utorok (21. 2.) v blízkosti jednej z čerpacích staníc v Senci. Počas kontroly policajti zistili, že šoféroval auto aj napriek uloženému zákazu viesť motorové vozidlá. "Pričom trest má uložený v dôsledku jeho predchádzajúcej jazdy pod vplyvom alkoholu," priblížila polícia. Dodala, že pri utorkovej skúške na alkohol namerali vodičovi v dychu 1,73 promile.

"Vodič bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie, pričom v tomto prípade sa budú policajti zaoberať vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti voči tomuto vodičovi," informovala polícia.