Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Agresívny muž na kapote auta: Polícia začala trestné stíhanie

V prípade 48-ročného muža, ktorý mal počas včerajšieho dňa 03.03.2023 poškodzovať na Galvaniho ulici v Bratislave strieborné motorové vozidlo zn. Peugeot začal poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II trestné stíhanie. Foto: FB Polícia SR

Muž mal šoférovať auto z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho ulici i napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá.

Bratislava 4. marca (TASR) - Policajti začali trestné stíhanie v prípade muža, ktorý mal počas piatka (3. 3.) poškodzovať auto na Galvaniho ulici v Bratislave a vyskočiť na jeho kapotu. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, tiež úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania.

Muž mal šoférovať auto z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho ulici i napriek uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá. "Po zastavení vozidla na parkovisku mal následne na uvedenom vozidle odlomiť obidve spätné zrkadlá, poškodiť predný stierač a kopať do karosérie s výhražnými slovami adresovanými 37-ročnej žene sediacej vo vozidle. Tá sa v obave o svoj život rozhodla na vozidle z parkoviska odísť," informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Následne muž nastúpil do vozidla a počas státia na križovatke mal z neho vystúpiť, vyskočiť na prednú kapotu, odtrhnúť predný stierač a udierať do čelného skla. "Po príchode viacerých policajných hliadok na miesto mal 48-ročný muž naďalej pokračovať v slovných útokoch na adresu poškodenej, čo u nej malo vzbudzovať obavu o jej život," uviedli policajti. Muža zadržali a umiestnili v cele policajného zaistenia.