Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

ZADRŽALI DÍLEROV: Muž a žena predávali drogy

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Vyšetrovatelia oboch dílerov obvinili z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Trnava 21. februára (TASR) - Do výkonu väzby boli eskortovaní 37-roční muž a žena, ktorí v okresoch Trnava a Dunajská Streda predávali drogy. U oboch dílerov vykonala polícia domovú prehliadku, pri ktorej zaistila dôkazné materiály. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Muža z Trnavy, ktorý už bol za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený, mali policajti v hľadáčiku už pár mesiacov. Koncom minulého týždňa ho obmedzili na osobnej slobode a v nebytových priestoroch, ktoré mu patria, zaistili plastové vrecká a iné nádoby s bielou kryštalickou látkou, finančnú hotovosť či viaceré mobilné telefóny. Zaistenú látku policajti zaslali na expertízu, ktorá potvrdila, že ide o metamfetamín," uviedla hovorkyňa. U ženy z okresu Dunajská Streda pri domovej prehliadke našli okrem marihuany aj pervitín. "Práve ten mala svojim zákazníkom predávať za rôzne sumy," doplnila.

Vyšetrovatelia oboch dílerov obvinili z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.