Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Záujemcovia o predaj na majálese v Trenčíne sa môžu prihlásiť do 12.3.

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Milan Kapusta

Vzhľadom na charakter a zameranie jarmoku si podľa nej mesto ako organizátor vyhradzuje právo výberu predajcov.

Trenčín 4. marca (TASR) - Záujemcovia o predaj svojich produktov na Trenčianskom majálese (1. 5.) sa môžu prihlásiť prostredníctvom webovej stránky mesta Trenčín. Uzávierka prihlášok je do 12. marca. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.

Jarmok sa bude konať na Mierovom námestí a bude orientovaný najmä na predaj občerstvenia, potravín, ovocia, zeleniny, syrov, džemov, sirupov, mäsa, byliniek, priesad, kvetov, remeselníckych a ľudovoumeleckých výrobkov.

"Trhovníci, ktorí majú v profile trhovníka nahraté svoje dokumenty, by si mali skontrolovať, či sú aktuálne. Prosíme o nahratie všetkých požadovaných dokumentov, bez nich nevieme vystaviť povolenie na predaj. Približne do 14 dní od uzávierky prihlášok bude mesto mailom informovať o prijatí alebo neprijatí na jarmok," uviedla hovorkyňa.

Vzhľadom na charakter a zameranie jarmoku si podľa nej mesto ako organizátor vyhradzuje právo výberu predajcov. Termín podania žiadosti o predaj nie je určujúci pre udelenie miesta. Organizátor má výhradné právo na umiestnenie jednotlivých predajcov na jarmoku.