Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Handlovská nemocnica plánuje v tomto roku otvoriť nové ambulancie

Ilustračné foto. Foto: TASR/Dušan Hein

Zdravotnícke zariadenie chce riaditeľky naďalej pracovať pri zabezpečovaní novej techniky, otváraní nových ambulancií či rozširovaní už existujúcich služieb.

Handlová 12. januára (TASR) - Nemocnica v Handlovej plánuje v tomto roku rozšíriť poskytovanie zdravotnej starostlivosti o nové ambulancie. Zabezpečiť chce i rekonštrukciu tepelného hospodárstva. Informovala o tom riaditeľka nemocnice Marta Eckhardtová.

"Prioritami roku 2022 sú predovšetkým aktivity, ktoré sa nám nepodarili v roku 2021, rekonštrukcia v oblasti tepelného hospodárstva, ktoré je vo veľmi zlom stave, vybudovanie nadštandardných izieb na oddelení dlhodobo chorých a rekonštrukcia sociálneho zázemia zdravotníckeho personálu," načrtla Eckhardtová.

Zdravotnícke zariadenie chce podľa nej naďalej pracovať pri zabezpečovaní novej techniky, otváraní nových ambulancií či rozširovaní už existujúcich služieb. "A úplne ideálne, aj keď v tejto chvíli asi nereálne je, aby sme sa vrátili k normálnej medicíne," podotkla.

Vlaňajší rok označila riaditeľka za náročný, ale i krásny, vyzdvihla otvorenie domu ošetrovateľskej starostlivosti. Pozitívom podľa nej bola i dodávka zdravotníckej techniky, výmena okien na hlavnej budove či otvorenie novej ambulancie, ktoré mali za následok zvyšovanie kvality zdravotnej starostlivosti.