Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

Poznáme výsledky testov na koronavírus ZSS v Trenčíne

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Celá budova, a teda i všetci klienti podľa nej zostávajú v karanténe, nie sú povolené návštevy a ani vychádzky mimo zariadenia.

Trenčín 10. júla (TASR) – U zvyšných klientov a zamestnancov Zariadenia sociálnych služieb na Piaristickej ulici v Trenčíne sa nový koronavírus nepotvrdil. Negatívnych je 40 vzoriek, odbery vykonali včera . ZSS zostáva v karanténe. TASR o tom v piatok informovala hovorkyňa mesta Erika Ságová.

„Okrem klientov a zamestnancov sociálneho zariadenia, ktorých testovali ešte v stredu, majú negatívne výsledky i ostatní zamestnanci a klienti. Vrátane ľudí, s ktorými prišiel nakazený muž v ostatnom čase do kontaktu mimo zariadenia," uviedla Ságová.

Celá budova, a teda i všetci klienti podľa nej zostávajú v karanténe, nie sú povolené návštevy a ani vychádzky mimo zariadenia. „Karanténa sa týka i siedmich zamestnancov, ktorí boli v priamom kontakte s pozitívnym klientom," doplnila.

ZSS na Piaristickej ulici v stredu zatvorili po tom čo u jedného z klientov, 71-ročného muža, zaznamenali pozitívne výsledky testu na nový koronavírus. Nevykazoval žiadne známky ochorenia.