Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

ZRÁŽKA KOLOBEŽKÁROV: Žena skončila s ťažkými zraneniami, muž ušiel

Na policajnej snímke kolobežka na mieste nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Kolobežkár po náraze do ženy nezastavil, v jazde pokračoval a z miesta nehody odišiel, priblížil hovorca.

Bratislava 30. júna (TASR) - V bratislavskej Petržalke sa v stredu (29. 6.) večer zrazili kolobežkári. Žena sa pri nehode ťažko zranila, museli ju previezť do nemocnice. Kolobežkár po náraze nezastavil, po jeho totožnosti pátra polícia. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Podľa doterajších informácií počas jazdy 55-ročnej ženy na ceste pre cyklistov v blízkosti Tematínskej ulice do nej z boku mal naraziť iný kolobežkár, v dôsledku čoho žena spadla a utrpela ťažké zranenie dolnej končatiny vyžadujúce si jej prevoz do nemocnice. Kolobežkár po náraze do ženy nezastavil, v jazde pokračoval a z miesta nehody odišiel," priblížil hovorca. Liečba zranenej nohy má trvať viac ako 42 dní.

V súvislosti s nehodou bratislavskí policajti apelujú na používateľov kolobežiek a elektrokolobežiek, aby zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky predišli neželaným a v niektorých prípadoch až tragickým následkom na cestách.