Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Žiar nad Hronom čaká v piatok zmena autobusovej stanice

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Cyklistické preteky prinesú obmedzenia dopravy aj v ďalších častiach okresu Žiar nad Hronom rovnako ako v okresoch Banská Bystrica, Zvolen a Banská Štiavnica.

Žiar nad Hronom 17. septembra (TASR) – Žiar nad Hronom počas konania sa cyklistických pretekov Okolo Slovenska dočasne zmení autobusovú stanicu. V súvislosti s medzinárodným športovým podujatím sa treba pripraviť aj na výrazné dopravné obmedzenia, informuje o tom mesto na svojej oficiálnej webovej stránke.

„V čase od 12:00 do 15:30 bude z obslužnosti vylúčená autobusová stanica v meste Žiar nad Hronom,“ približuje mesto a dodáva, že pre diaľkové linky bude ako náhrada nástupíšť slúžiť zástavka Žiar nad Hronom, regionálna správa ciest.

Žiar nad Hronom sa v piatok stane cieľom tretej etapy pretekov, ktorých trasa prechádza mestom počas celého dňa hneď niekoľkokrát. Z tohto dôvodu budú v piatok úplne uzatvorené cesty a miestne komunikácie na uliciach Partizánska, A. Dubčeka, Sládkovičova, Tajovského, Jilemnického a SNP.

Cyklistické preteky prinesú obmedzenia dopravy aj v ďalších častiach okresu Žiar nad Hronom rovnako ako v okresoch Banská Bystrica, Zvolen a Banská Štiavnica.

„Žiadame všetkých vodičov, ktorí budú prechádzať týmito okresmi, aby boli disciplinovaní a ohľaduplní, dbali na zvýšenú pozornosť a opatrnosť v cestnej premávke a strpeli dočasné obmedzenia na križovatkách,“ vyzýva hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.