Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Žiar nad Hronom: Na pomoc miestnemu útulku organizujú hudobný večer

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Dano Veselský

Každý môže prispieť ľubovoľným príspevkom, všetky vyzbierané prostriedky poputujú na účet OZ Strážni anjeli, ktoré ich použije na očkovanie, čipovanie či kastrovanie psov.

Žiar nad Hronom 18. januára (TASR) - S cieľom finančne pomôcť žiarskemu útulku chystajú v Žiari nad Hronom v sobotu 25. januára hudobný večer. Výťažok zo vstupného na podujatie Úúútulkáči, ktoré ponúkne viacero hudobných vystúpení, poputuje na pomoc žiarskemu útulku.

Ako informuje na stránke Mestského kultúrneho centra jeden z organizátorov - Martin Hazucha, vstupné na podujatie bude symbolické vo výške jedno euro. Každý však môže prispieť ľubovoľným príspevkom, všetky vyzbierané prostriedky poputujú na účet OZ Strážni anjeli, ktoré ich použije na očkovanie, čipovanie či kastrovanie psov. Záujemcovia môžu útulku pomôcť aj materiálne, darovaním diek, misiek, granúl či hračiek pre zvieratá.

Program podujatia bude multižánrový, predstavia sa hudobníci ako Janko Kulich & Kolegium, Karolína Šťastná a TRIO, Rocky'n'Roll a ďalší. Celou akciou bude hudobníkov sprevádzať DJ Damian Customs z Balkon Records.