Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

Nemocnica v Zlatých Moravciach otvorila ambulanciu všeobecného lekára

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Novú ambulanciu nemocnica zriadila priamo v areáli. Poskytovať bude komplexnú liečebno-preventívnu všeobecnú starostlivosť všeobecného lekárstva pre dospelých.

Zlaté Moravce 1. augusta (TASR) - Nemocnica Agel Zlaté Moravce otvorila v utorok novú ambulanciu všeobecného lekára pre dospelých. Určená je pre poistencov všetkých troch zdravotných poisťovní na Slovensku, s ktorými má nemocnica podpísané zmluvy, informovala riaditeľka zariadenia Nina Horniaková.

Novú ambulanciu nemocnica zriadila priamo v areáli. Poskytovať bude komplexnú liečebno-preventívnu všeobecnú starostlivosť všeobecného lekárstva pre dospelých. "Naším cieľom bolo rozšíriť spektrum ambulantných služieb tak pre pacientov nášho zdravotníckeho zariadenia, ako aj pre potreby širokej verejnosti. V spolupráci s inými odbornými ambulanciami bude poskytovať diagnostiku, liečbu a odborné poradenstvo pacientom v spádovej oblasti," skonštatovala Horniaková.

Ambulancia všeobecného lekára pre dospelých má určené ordinačné hodiny počas pracovných dní od pondelka do piatka v čase od 7.00 do 11.00 h. Pacientov ošetruje zatiaľ bez objednania.