Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Zrazená cyklistka v Baloni podľahla zraneniam

Policajti vyšetrujú okolnosti tragickej nehody, pri ktorej došlo k zrážke auta a 77 ročnej cyklistky v obci Baloň, okres Dunajská Streda. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

Na rovnom úseku cesty ju pri predchádzaní zachytil pravou prednou časťou svojho auta. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Dunajská Streda 8. novembra (TASR) - Policajti vyšetrujú okolnosti tragickej nehody, pri ktorej došlo k zrážke auta a 77-ročnej cyklistky v obci Baloň v okrese Dunajská Streda. V piatok (5. 11.) popoludní 49-ročný vodič auta Fiat Bravo pravdepodobne nedodržal dostatočný bočný odstup od staršej cyklistky. Na rovnom úseku cesty ju pri predchádzaní zachytil pravou prednou časťou svojho auta. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Po zrážke dôchodkyňa spadla na chodník. Pri páde utrpela zranenia, s ktorými bola transportovaná do bratislavskej nemocnice, po niekoľkých hodinách svoj boj o život prehrala," uviedla. Vodiča policajti podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Cyklistke bola na tento účel odobratá krv.