Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Zrážku s nákladným autom pri Kraľovanoch neprežil 22-ročný vodič

Zrážka v katastri obce Kraľovany Foto: Polícia SR - Žilinský kraj

Alkohol u vodiča nákladného auta dychovou skúškou nezistili, u nebohého muža bude vykonaná pitva.

Kraľovany 22. júna (TASR) – Zrážku s nákladným autom neprežil v stredu na ceste I/18 v katastri Kraľovian (okres Dolný Kubín) 22-ročný vodič osobného auta. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Doplnil, že vodič viedol osobné auto Volkswagen v smere z Martina do Kraľovian. "Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným autom Mercedes-Benz s návesom, ktoré viedol v smere z Ružomberka 46-ročný vodič. Alkohol u vodiča nákladného auta dychovou skúškou nezistili, u nebohého muža bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," uviedol Moravčík.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. "Každý účastník cestnej premávky môže zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na cestách," zdôraznil krajský policajný hovorca.