Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Zubačkovým parným vlakom sa deti v Tisovci odvezú do rozprávky

Ilustračné foto Foto: TASR - Milan Kapusta

Parný vlak bude z Tisovca na Zbojskú odchádzať o 9.00 a 12.00 h, podľa Vlčkovej však návštevníci môžu prísť na Zbojskú aj individuálne.

Tisovec 18. augusta (TASR) – Rozprávkové bytosti, hry, súťaže a veľa inej zábavy čaká na deti počas podujatia Parnou zubačkou do rozprávky, ktoré sa bude konať v sobotu 20. augusta od 10.30 h v sedle Zbojská neďaleko Tisovca v okrese Rimavská Sobota. TASR o podujatí informovala Andrea Vlčková, prevádzkarka Zbojníckeho dvora, ktorý akciu organizuje.

„Na stanici v Tisovci, odkiaľ k nám vlak vyrazí, budú deti čakať rozprávkové bytosti, ktoré spolu s nimi pricestujú k nám na Zbojskú. Tu im niektoré rozprávky aj zahráme, budeme s nimi tancovať a súťažiť,“ priblížila Vlčková s tým, že súťaže si organizátori pripravili aj pre rodičov. „Deti môžu navyše navštíviť stanovištia s viacerými známymi rozprávkami, kde si budú môcť nazbierať body a následne si ich i v Zbojníckom bazári vymeniť za rôzne pekné hračky,“ dodala.

Parný vlak bude z Tisovca na Zbojskú odchádzať o 9.00 a 12.00 h, podľa Vlčkovej však návštevníci môžu prísť na Zbojskú aj individuálne. „Všetky deti u nás radi privítame a vstup na naše podujatie je pre všetkých voľný,“ zakončila.