Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Zvolenská mliekareň posiela slovenským hrdinom jogurtový super nápoj

Foto: Zvolenský

Spoločnosť zároveň spúšťa výzvu, zameranú na šírenie dobrých skutkov.

Zvolen 9. apríla (OTS) - Lekári a sestričky v banskobystrickej Rooseveltovej nemocnici, personál v predajniach potravín Coop Jednota Brezno, Coop Jednota Krupina a v Coop Jednota Prievidza či zamestnanci veľkoobchodu Labaš v Košiciach. Aj to sú hrdinovia súčasných dní, ktorých sa slovenská mliekareň rozhodla posilniť jogurtovým Super Smoothie, obohateným o vitamíny a minerály.

Do boja proti koronavírusu sa zapája čoraz viac spoločností. Niekde sa pustili do výroby textilných rúšok, inde vyrábajú dezinfekciu alebo dokonca ochranné štíty. K spoločensky zodpovedným firmám sa najnovšie pridala aj Zvolenská mliekareň, ktorá prispeje tým, čo vie najlepšie. Zvolenská pomoc je jogurtová.
Foto: Zvolenský

Známa mliekareň mala v tomto období tento výrobok uvádzať na trh, nakoľko im to súčasná situácia neumožnuje, rozhodla sa darovať svoje produkty ľuďom, ktorí bojujú proti nákaze v prvej línii. Do banskobystrickej Rooseveltovej nemocnice, predajní potravín COOP Jednota Krupina a veľkoobchodu Labaš preto mieria kamióny, plné funkčných jogurtových nápojov pre všetkých zamestnancov.

Nejde pritom len o obyčajný jogurtový nápoj. Super Smoothie obsahuje až 20 percent ovocia a zeleniny zároveň je obohatený o vitamíny a minerály, vďaka čomu predstavuje ideálny pitný režim pre dnešných superhrdinov. A tými sú celkom iste zdravotníci a pracovníci s potravinami.
Foto: Zvolenský

Zvolenská mliekareň chce svojim gestom inšpirovať aj iných, a to nielen veľké potravinárske firmy, ale aj jednotlivcov. Na svojej facebookovej stránke preto Zvolenský vyhlasuje výzvu #dobravec, ktorá bude fungovať ako zbierka dobrých skutkov a zároveň ako inšpirácia pre iných.
Foto: Zvolenský

Pomoc môže byť rôzna, záleží od možností a schopností. Môže spočívať v šití rúšok, v zabezpečení nákupu pre susedov, alebo aj v celkom „obyčajnom“ telefonáte starým rodičom, v ktorom sa ich spýtate, ako sa majú.

Karanténa má zastaviť šírenie nákazy, ale nie dobrých skutkov.

#dobravec