Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Akvaparky v Bešeňovej a Liptovskom Mikuláši v sobotu opäť otvoria

Ilustračné foto Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Vodný park v Bešeňovej otvára zatiaľ iba pre svojich hotelových hostí.

Liptovský Mikuláš 5. júna (TASR) – Akvaparky na Liptove sa po uvoľnení preventívnych protipandemických opatrení opäť otvoria v sobotu (6. 6.). Akvapark v Liptovskom Mikuláši sprístupnia pre hotelových hostí aj individuálnu klientelu, v Bešeňovej budú môcť relaxovať zatiaľ iba hoteloví hostia. TASR o tom informoval Marián Galajda zo spoločnosti Tatry Mountain Resorts (TMR).

Návštevníkom akvaparku Tatralandia v Liptovskom Mikuláši zmerajú pri príchode teplotu. "Od pokladníc sa hostia presunú k šatňovým skrinkám, ktoré budeme obsadzovať s odstupmi. Zo šatne do areálu akvaparku už môžu hostia vstúpiť bez rúška. Dôležité je okrem relaxu dodržiavať vyznačené odstupy pri vstupe na tobogany či pri využívaní gastronomických prevádzok," uviedol prevádzkový riaditeľ akvaparku Vladimír Moravčík.

Vodný park v Bešeňovej otvára zatiaľ iba pre svojich hotelových hostí. "Od budúceho týždňa – teda od 13. júna – otvárame vodný park už pre všetkých. Aj pre individuálnych klientov," doplnil riaditeľ vodného parku Peter Kolenčík.