Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Slovensko

Andrej Bičan daruje manželke pod stromček originálne vouchre

Andrej Bičan Foto: TASR

I v mladej rodine Andreja Bičana sú na prvom mieste deti.

Bratislava 24. decembra (TASR) - Vianoce sú výborné hlavne preto, že ľudia odložia všetky negatívne emócie. Myslí si to známy slovenský moderátor Andrej Bičan.

"Či chudobní, či bohatí, či chorí, či zdraví, všetci počas Vianoc odložia všetky svoje patálie a myslia len na to svoje šťastie. A každý podľa seba," povedal pre TASR Bičan a pokračoval vo svojom vianočnom zamyslení. "Tí bohatí pod stromčekom hľadajú Ferrari, naopak chudobným tam stačí list, ktorý napísal ich syn a je v ňom napísané, ako sa veľmi majú radi."

I v mladej rodine Andreja Bičana sú na prvom mieste deti. "Teším sa strašne na to, že dostanú vianočnú nádielku, že to budú rozbaľovať. To je podľa mňa maximum, keď tí ľudia sú zdraví doma a všetko je v poriadku," poznamenal moderátor, ktorý sa na sviatky spojené s obdarovávaním blízkych pripravil ozaj poctivo. S deťmi u Bičanovcov problém rodičia nemajú, pretože podobne ako iné decká "píšu lístočky Ježiškovi", v ktorých už vopred dajú najavo, čo by radi našli pod stromčekom. Pre moderátora tak ostáva ťažkým orieškom prekvapenie pre manželku.

"Ona nič nechce, myslí si, že všetko má, pritom stále by sa ešte niečo zmestilo. Vždy vymýšľam momenty, aby som ju prekvapil," prezradil zabávač, ktorému sa v prípade manželky veľmi dobre osvedčili originálne poukážky na rozličné veci. "Prvý rok som jej odovzdal poukážku, ktorá bola zištná, ale pobavila ju. Okrem toho parfumu a niečoho pekného na seba, dostala voucher, kde mala napísané, že vo výpredajoch v januári si môžeš kúpiť dvojnásobne toľko, koľko si investovala ty do mňa," vysvetlil s úsmevom Andrej Bičan, ktorý svoju manželku cez Vianoce obdaroval napríklad aj voucherom na cestu do Prahy. Niektoré Bičanove poukážky sa týkali aj manželského života.

"Bola to taká priepustka z manželských povinností, lebo ženy občas bolí hlava. Normálne som jej natlačil osem voucherov, kedy preukázaním sa tejto poukážky mám sa otočiť na pravý bok a zhasnúť svetlo. Tomu sa veľmi potešila, samozrejme, ale takisto som jej dal osem voucherov na opak tej bolesti hlavy," dodal pobavene zabávač a prezradil aj to, čo by sám rád našiel pod vianočným stromčekom.

"Ja som taký televízny nezmyselník, veľmi ma teraz bavia všelijaké kamerky a obrázky. Samozrejme, okrem toho, že by som tam chcel vidieť veľa zdravia a porozumenia v rodine, tak by som chcel takú technickú hračku. Je to kamera, ktorá sníma vo vysokom rozlíšení a vie urobiť veľa záberov za sekundu. U mňa je to celý čas okolo technológií, techniky, počítačov, ale keďže to, čo som si vysníval, prichádza na trh až v januári, tak si tam dám asi iba voucher."