Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Kollár: Odstúpenie Šeligu bolo v záujme jeho politickej budúcnosti

Na snímke predseda NR SR Boris Kollár (Sme rodina) počas tlačovej konferencie po návšteve Ústavu na výkon väzby a ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Bratislave 5. mája 2021. Foto: TASR – Jaroslav Novák

Funkcií sa vzdali po medializovaných informáciách, že boli v čase zákazu vychádzania v kaviarni.

Bratislava 5. mája (TASR) – Ak chce Juraj Šeliga (Za ľudí) naplniť v budúcnosti svoj politický potenciál, vzdanie sa funkcie podpredsedu Národnej rady SR bolo jediným riešením. Uviedol to predseda parlamentu Boris Kollár.

„Myslím si, že Juraj Šeliga má veľký politický potenciál a keď ho chce naplniť, tak to bol jediný krok, ako môže byť v budúcnosti úspešný v politike," reagoval na odstúpenie Šeligu Kollár.



Šeliga končí vo funkcii podpredsedu Národnej rady (NR) SR a Jana Žitňanská (Za ľudí) končí ako šéfka parlamentného výboru pre sociálne veci. Oznámili to na stredajšej tlačovej konferencii.

Funkcií sa vzdali po medializovaných informáciách, že boli v čase zákazu vychádzania v kaviarni. Naďalej pritom platia pandemické opatrenia, podniky majú mať otvorené len terasy, a to iba do 21.00 h. Obaja sa ospravedlnili občanom za zlý príklad. Hovoria, že v interiéri podniku riešili pracovné veci.