Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Slovensko

Letisko M. R. Štefánika: Návšteva J. Bidenovej môže zdržať cestujúcich

Na archívnej snímke z 5. mája 2022 manželka amerického prezidenta Jill Bidenová. Foto: TASR/AP

Z dôvodu plánovanej návštevy manželky prezidenta USA sa totiž očakávajú na letisku a na príjazdovej komunikácii obmedzenia, ktoré môžu viesť k zdržaniu.

Bratislava 6. mája (TASR) – Návšteva manželky prezidenta USA Jill Bidenovej na Slovensku môže spôsobiť zdržanie cestujúcim, ktorí odlietajú z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave. Upozornila na to hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Demovičová. Odporúča, aby si cestujúci vyhradili dostatok času na príchod na letisko.

Cestujúci, ktorí odlietajú v sobotu (7. 5.) podvečer, v nedeľu (8. 5.) v ranných a večerných hodinách a v pondelok (9. 5.) v obedných hodinách, by sa podľa hovorkyne mali dostaviť na letisko aspoň dve hodiny pred plánovaným odletom.

Z dôvodu plánovanej návštevy manželky prezidenta USA sa totiž očakávajú na letisku a na príjazdovej komunikácii obmedzenia, ktoré môžu viesť k zdržaniu. "Je preto potrebné vyhradiť si dostatočný časový priestor pred odletom na príchod na letisko, či už cestujúci prichádzajú vlastnou dopravou, mestskou hromadnou dopravou alebo využitím taxi služieb," zdôraznila Demovičová.