Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Slovensko

VIDEO: NAKA v súvislosti so zásahom v NASES zadržala štyri osoby

Ilustračná snímka. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky

Aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu objasňovania a vyšetrenia veci, bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť.

Bratislava 10. júna (TASR) - Národná kriminálna agentúra (NAKA) v súvislosti so zásahom v Národnej agentúre pre sieťové a elektronické služby (NASES) zadržala štyri osoby. Polícia SR o tom informovala na sociálnej sieti.

Vyšetrovateľ podľa polície v súčasnosti vykonáva procesné úkony. "Aby nedošlo k zmareniu alebo sťaženiu objasňovania a vyšetrenia veci, bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť," uviedla Polícia SR s tým, že viac bude možné povedať, až keď to procesná situácia dovolí.



NAKA v utorok (9. 6.) zasahovala v NASES. Ako pre TASR potvrdila vicepremiérka pre investície a informatizáciu Veronika Remišová (Za ľudí), utorkový zásah polície v priestoroch úradu vlády a v rôznych budovách Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu (ÚPVII) súvisí s podozreniami z ohrozenia strategickej bezpečnosti a záujmov štátu, ktoré začali počas bývalej vlády a bývalého vedenia úradu.


VIDEO: M.Vetrák (OĽaNO) v reakcii na dnešný zásah NAKA: Potvrdzujú sa naše obavy, že organizovaný zločin prerástol celý štát