Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

VÁŽNA NEHODA: V Jarku sa zrazilo auto a autobus s 13 ľuďmi

Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode osobného auta a autobusu (na snímke), ktorá sa stala na ceste tretej triedy v katastri obce Jarok, okres Nitra. V havarovanom autobuse sa v čase nehody viezlo 13 ľudí, z ktorých dvaja utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Zranené sú tiež dve osoby z osobného vozidla. Jarok, 19. júna 2020. Foto: TASR - Prezídium HaZZ

Hasiči na mieste poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a jednu osobu previezli do nemocnice.

Nitra 19. júna (TASR) - Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode osobného auta a autobusu, ktorá sa stala na ceste tretej triedy v katastri obce Jarok, okres Nitra. V havarovanom autobuse sa v čase nehody viezlo 13 ľudí, z ktorých dvaja utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Zranené sú tiež dve osoby z osobného vozidla. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode osobného auta (na snímke) a autobusu, ktorá sa stala na ceste tretej triedy v katastri obce Jarok, okres Nitra. V havarovanom autobuse sa v čase nehody viezlo 13 ľudí, z ktorých dvaja utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Zranené sú tiež dve osoby z osobného vozidla. Jarok, 19. júna 2020.
Foto: TASR - Prezídium HaZZ


Hasiči na mieste poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a jednu osobu previezli do nemocnice. Na mieste tiež odčerpávajú z havarovaného autobusu uniknutú naftu. "Cesta III/1640 je momentálne uzavretá v oboch smeroch," uviedla Farkasová.