Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Bryan Adams bol ubytovaný v Grand Hoteli Kempinski High Tatras

Bryan Adams v Grand Hoteli Kempinski High Tatras Foto: Grand Hoteli Kempinski High Tatras

Príroda slovenských veľhôr mu učarovala a prisľúbil, že sa sem určite niekedy vráti.

Štrbské Pleso 11.októbra (OTS) - Kanadská rocková hviezda Bryan Adams koncertoval cez víkend v metropole východu. Ubytovanie si však vybral vo Vysokých Tatrách v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Príroda slovenských veľhôr mu učarovala a prisľúbil, že sa sem určite niekedy vráti.

„Sme veľmi radi, že sme to mohli byť práve my, kto poskytne ubytovanie spevákovi a hudobníkovi Bryanovi Adamsovi. Veľmi radi sme ho privítali v prezidentskom apartmáne. On sám špeciálne požiadavky nemal, bol veľmi príjemný a trávil čas v lobby aj v reštaurácii spolu s ostatnými hotelovými hosťami. Pred koncertom si našiel čas na relax a doprial si masáž v hotelom spa,“ prezrádza detaily pobytu Kathrin Noll generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Na príchod známeho hudobníka sa pripravil aj šéfkuchár Tomáš Tejbus s jeho tímom. „Keďže Bryan Adams je vegán, v piatok sme mu pripravili napríklad zeleninové rizoto a šalát,“ hovorí šéfkuchár Grand Restaurant, ktorý jedlá pre speváka chystal spolu s jeho súkromným šéfkuchárom.

O tom, že sa Tatry Bryanovi Adamsovi skutočne zapáčili, svedčí aj fakt, že na svojich sociálnych sieťach – Facebooku a Instagrame zverejnil video, na ktorom vidieť zasneženú tatranskú prírodu. „Pobyt sa jemu aj členom jeho tímu páčil. Prisľúbili dokonca, že sa sem ešte vrátia,“ dodáva Kathrin Noll.

Bryan Adams je kanadský hudobník a spevák, ale aj autor hudby a piesní k viacerým filmom. Svoju kariéru začal už v sedemdesiatych rokoch. Za jeho hudobnú tvorbu získal mnohé ocenenia Juno Awards a Grammy Awards. Nominovaný bol aj za tvorbu hudby k viacerým filmom. Okrem hudby sa venuje aktívne aj fotografii. Svoje fotografie vystavoval nielen v Kanade, ale aj v prestížnych svetových galériách – v New Yorku, Londýne, či Stockholme.