Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Slovensko

V bratislavskej Dúbravke naraz volili dvaja prezidentskí kandidáti

Kandidát na prezidenta SR Ján Čarnogurský hlasuje počas prvého kola voľby prezidenta SR vo volebnej miestnosti v bratislavskej Dúbravke v Základnej škole na Sokolíkovej ulici v Bratislave 15. marca 2014. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Na školskej chodbe tesne pred vchodom do okrsku číslo 5 v bratislavskej Dúbravke sa Ján Čarnogurský podaním ruky pozdravil s odchádzajúcim Jánom Jurištom.

Bratislava 15. marca (TASR) – Kandidát na prezidenta SR Ján Čarnogurský sa dnes kuriózne stretol vo svojom volebnom priestore s ďalším kandidátom. Na školskej chodbe tesne pred vchodom do okrsku číslo 5 v bratislavskej Dúbravke sa podaním ruky pozdravil s odchádzajúcim Jánom Jurištom.

Ten prezradil novinárom, že v prípade nepostúpenia do druhého kola nedá podporu žiadnemu kandidátovi, pretože nikto z nich nemá taký program ako on. Čarnogurský zasa povedal, že vie, koho by prípadne v druhom kole podporil, ale jeho meno neprezradil. S úsmevom priznal, že volil seba a za úspech by považoval svoj postup do druhého kola.



"Ja chcem, aby o mne rozhodli voliči a nie prieskumné agentúry," konštatoval Čarnogurský, ktorý vhodil hlasovací lístok do urny spolu s manželkou.