Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

Cesta prvej triedy 51 je uzavretá v úseku Hontianske Nemce - Tepličky

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký.

Bratislava 11. januára (TASR) - Cesta I/51 je uzavretá v úseku Hontianske Nemce - Tepličky. "Udalosť približne v staničení 258 km, obchádzka je možná po ceste III/2561 Devičie - Kráľovce - Krnišov," informuje vodičov Slovenská správa ciest (SSC) na webe zjazdnost.sk. Cestári tiež upozorňujú, že vo vyšších polohách sa na vozovkách miestami nachádza sneh.

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý.

"V hornatejších oblastiach sa najmä vo vyšších polohách na vozovkách miestami nachádza čerstvý, kašovitý až utlačený sneh hrúbky jedného až troch centimetrov. Na cestách III. triedy v obvode Žiar nad Hronom a II/537 Podbanské - Tatranská Polianka sa tvorí poľadovica," uviedla SSC.

Horské priechody (HP) na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je vlhký až mokrý, okrem HP Huty, Makov, Súľová, Grajnár, Podspády a Dobšiná, kde je vrstva čerstvého, kašovitého alebo utlačeného snehu hrúbky jedného až troch centimetrov. Na HP Vrchslatina je poľadovica.