Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Cirque du Soleil, pridáva ďalšie predstavenie v Bratislave

Foto: CIRQUE DU SOLEIL

Vystúpenie svetoznámeho Cirque du Soleil sa na Slovensku uskutoční 15. – 18. septembra tohto roku.

Bratislava 14. júna (OTS) - Priaznivci slnečného cirkusu prejavili obrovský záujem o show, ktorá priblíži, čo sa deje medzi nebom a zemou. V Bratislave sa teda uskutoční o jedno predstavenie viac, ako bolo pôvodne v pláne. Okrem tejto novinky Cirque du Soleil pre priaznivcov pripravilo i narodeninové prekvapenie!

Corteo Dominique Lemieux 2018 Cirque du Soleil

Jedinečná produkcia Cirque du Soleil - Corteo, ktorá len nedávno nanovo odštartovala svoju púť naprieč Európou, dorazí na Slovensko už na jeseň. V Bratislave, na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, bolo naplánovaných celkovo 6 podujatí. Premiéra show o klaunovi Maurovi, ktorý si predstavuje svoju vlastnú rozlúčku so svetom a predstavami sa ponára do minulosti a života, ktorý prežil, sa uskutoční 15.9.2022 o 20:00. Ďalšie predstavenie vo večerných hodinách, a teda v rovnakom čase sa uskutoční v piatok, 16.9.2022. Rodinne zamerané hodiny podujatí sa uskutočnia cez víkend. V sobotu, dokonca pre veľký záujem, Cirque du Soleil pridáva ďalší “kids friendly“ termín predstavenia o 12:00. „Zaznamenali sme veľký záujem o show Coreto. Z časového hľadiska sú obedňajšie predstavenia perfektné pre rodiny s deťmi,“ vyjadrili sa zástupcovia agentúry Vivien, ktorá podujatia organizuje. Okrem termínu, kedy Corteo odštartuje na pravé poludnie, sa v sobotu, 17.9.2022, uskutočnia ešte dve ďalšie show a to o o 16:00 a večerná o 20:00. V nedeľu, 18.9.2022, sú naplánované dve predstavenia, na 13:00 a derniéra v našich končinách na 17:00.



Oslava výročia Cirque du Soleil

Svetoznámy slnečný cirkus tento týždeň oslavuje 38. výročie od svojho vzniku. Na počesť svojich “narodenín“ pre priaznivcov pripravili “Cirque Week“. „Cirque du Soleil bol založený 16. júna 1984. Celý týždeň preto budú oslavovať toto výročie a pre návštevníkov pripravili špeciálne ceny vstupeniek, ktoré štartujú na neuveriteľných 33 eurách,“ vysvetľujú organizátori slovenskej časti turné. Vstupenky v rámci “Týždňa s Cirque“ budú od 16.6.2022, počas niekoľkých dní, dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

Big Angels_Lucas Saporiti Costumes Dominique Lemieux 2015 Cirque du Soleil

O CIRQUE DU SOLEIL

Slnečný cirkus, pôvodne pozostávajúci z 20 pouličných umelcov, v roku 1984 priniesol nový revolučný koncept cirkusového umenia a úspešne sa vyvíjal až ku vrcholu a svetovému líderstvu vo vystupovaní pred divákmi. Táto, v Montreale založená, kanadská organizácia priniesla údiv a potešenie už viac ako 200 miliónom divákov vo viac ako 450 mestách, vo viac ako 60-tich krajinách na šiestich kontinentoch.

Bouncing Beds_Lucas Saporiti Costumes Dominique Lemieux 2015 Cirque du Soleil

Cirque du Soleil
CORTEO
15.-18. SEPTEMBER 2022
Zimný štadión O. Nepelu (Bratislava)
Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.



Chandelier_Lucas Saporiti Costumes Dominique Lemieux 2015 Cirque du Soleil