Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Slovensko

D. Imre: Priebeh volieb je z pohľadu polície zatiaľ mimoriadne pokojný

Na snímke viceprezident Policajného zboru SR Damián Imre. Foto: TASR - Jakub Kotian

Spomedzi drobných incidentov spomenul privolanie hliadky do jednej z okrskových volebných komisií. Zistené bolo požitie alkoholu.

Bratislava 30. septembra (TASR) - Priebeh predčasných parlamentných volieb je z pohľadu polície zatiaľ mimoriadne pokojný. Na tlačovej konferencii o tom v sobotu informoval viceprezident Policajného zboru Damián Imre.

Spomedzi drobných incidentov spomenul privolanie hliadky do jednej z okrskových volebných komisií. Zistené bolo požitie alkoholu. "Chcel by som vyzvať najmä členov okrskových volebných komisií, aby nepožívali alkoholické nápoje," zdôraznil. Na zabezpečenie pokojného priebehu predčasných parlamentných volieb dohliada približne 6500 policajtov.

O priazeň voličov v predčasných parlamentných voľbách sa uchádza 25 politických subjektov. Po uzatvorení volebných miestností sa začnú spočítavať hlasy. Priebežné neoficiálne výsledky bude možné po skončení moratória sledovať na weboch www.volbysr.sk aj na webe www.teraz.sk. Oficiálne výsledky budú známe až po tom, ako ich odobrí štátna volebná komisia.