Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

Danko vyzýva Pellegriniho na stretnutie SNS, Hlasu-SD a Smeru-SD

Na snímke zľava predseda strany SNS Andrej Danko, podpredseda SNS Milan Staňo a predseda strany Život - Národná strana Tomáš Taraba počas tlačovej konferencie na tému: " Spojili sme sa za Slovensko" 12. apríla 2023 v Bratislave. Foto: TASR Pavel Neubauer

"Najlepšia alternatíva je, aby Sulík, Matovič, Kollár vládli ďalej? Aby sa tu (prezidentka) Zuzana Čaputová rozdrapovala?" pýta sa Danko predstaviteľov Hlasu.

Bratislava 18. apríla (TASR) - Predseda SNS Andrej Danko opakovane vyzval predsedu Hlasu-SD Petra Pellegriniho na spoločné stretnutie strán SNS, Hlas-SD a Smer-SD. Vyplýva to z jeho vyjadrení vo videu na sociálnej sieti.

"Najlepšia alternatíva je, aby Sulík, Matovič, Kollár vládli ďalej? Aby sa tu (prezidentka) Zuzana Čaputová rozdrapovala?" pýta sa Danko predstaviteľov Hlasu. Namieta tiež úvahy o koalícii Hlasu s PS a SaS.

Predseda Smeru-SD Robert Fico povedal, že ak ho Danko pozve na stretnutie, tak príde. "Máme dobré skúseností s vládnutím, takže my ho považujeme za solídneho partnera," poznamenal. Zároveň mu praje, aby v parlamentných voľbách prekročil päťpercentnú hranicu zvoliteľnosti.